miercuri, 29 aprilie 2015

Apidermin Sun - Protectie Solara Apicosmetica(Ro only)

     Complex Apicol Veceslav Harnaj lanseaza o noua gama apicosmetica: Apidermin Sun. Aceasta protejeaza pielea impotriva efectelor nocive ale razelor solare atat UVA cat si UVB, in timp ce pielea se bucura de efectele laptisorului de matca, subtanta naturala cu cele mai puternice efecte anti-aging. 
    Gama Apidermin Sun este compusa din doua produse: emulsie pentru plaja cu factor de protectie 30 si emulsie reparatoare dupa plaja.
    Ingredientele active de origine naturala urmaresc protectia, hranirea, hidratarea si refacerea pielea atat in timpul cat si dupa expunerea la soare. Untul de shea, uleiul de catina, uleiul de migdale dulci si vitamina E asigura substantele nutritive necesare, in timp ce laptisorul de matca lupta impotriva imbatranirii premature a pielii si stimuleaza regenerarea celulara iar alantoina alaturi de glicerina asigura un nivel optim de hidratare.
    Emulsia pentru plaja SPF 30 Apidermin Sun asigura o protectie ridicata impotriva razelor de soare nocive, atat UVA cat si UVB. Cu ingrediente active de origine naturala, emulsia combate foto imbatranirea si hraneste pielea in profunzime. Untul de shea, uleiul de catina si vitamina E asigura nutrientii vitali pentru o piele catifelata in timpul unei protectii solare ridicate.
    Emulsia reparatoare dupa plaja Apidermin Sun calmeaza si repara pielea dupa expunerea la soare. Datorita formulei bogate in ingrediente de origine naturala, emulsia Apidermin ofera o senzatie de confort si rasfat. Ingredientul activ principal, alantoina calmeaza pielea dupa expunerea la razele soarelui. In timp ce pielea este calmata si rasfatata de nutrientii din ingredientele active, laptisorul de matca stimuleaza regenerarea celulelor, oprind astfel procesele de imbatranire.
    Gama Apidermin Sun este disponibila in magazinul online pe www.complex-apicol.ro cu un pret de vanzare de 22 ron pentru emulsia pentru plaja SPF 30 si 15 ron pentru emulsia reparatoare dupa plaja.

    In trecut am fost foarte multumita de produsele Complex Apicol, balsamul si masca de par Floral sunt preferatele mele, alaturi de laptele demachiant si crema de noapte din gama Apidrmin. Cu ingrediente naturale si preturi foarte bune recunosc ca sunt curioasa de produsele de protectie solara.

  Pe voi va tenteaza noile produse?

All the best,
Anca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu