joi, 18 aprilie 2013

Fii regina modei cu FashionQueen - giveaway(Ro-only) - INCHIS

Buna tuturor, celor care ma urmaresc de multa vreme si noilor veniti. E primavara, vremea este frumoasa, vine Pastele...momente numai bune de sarbatorit, si ca sa nu ziceti ca nu va rasplastesc, cititorii mei, am reusit sa obtin pentru voi un premiu care sper sa va placa.

Aceasta perioada e numai buna pentru innoirea garderobei asa ca un concurs cu haine e numai bun, nu credeti? Cei de la FashionQueen au fost draguti sa sponsorizeze un mic concurs. Acestia au foarte multe produse frumoase pe site,de la accesorii, papuci, costume de baie pana la haine si au niste modele foarte dragute.

Revenind la premiu, am ales o rochita draguta care sper sa va placa...eu cred ca este numai buna pentru primavara si chiar vara, in club sau chiar la plaja...e inflorata si vesela.
Sursa
Detalii:
Rochie scurta de vara potrivita pentru iesirile in club. Este decorata cu un frumos imprimeu floral ce confera tinutei un aspect romantic. La baza prezinta o banda elastica ce permite ca rochia sa se muleze pe corp la acest nivel. Materialul satinat precum si pietrele decorative de la nivelul gatului ofera acestei piese o nota de eleganta.
Compozitie:
95% Poliester
 5% Elastan
Marime:
Universala(One size)

Sper ca premiul este pe gustul vostru si sa va inscrieti. Iar acuma sa vedem ce trebuie sa faceti ca sa participati.
Reguli:
- Sa dati Like paginii de Facebook FashionQueen aici

- Sa dati Like paginii de Facebook a blogului O fata simpla aici

- Sa urmariti blogul prin Google Friend Connect(casuta din dreapta cu Persoane interesate) sau prin Bloglovin(casuta din dreapta Follow by bloglovin)

- Sa dati share acestei postari, nu uitati sa fie public

- Pentru o sansa in plus puteti face un post despre concurs(sa lasati link-ul in comentariu)

- Sa lasati un comentariu cu numele de Facebook cu care ati dat like celor doua pagini, numele cu care ma urmariti prin GFC sau linkul catre wall-ul vostru din bloglovin si link-ul de share( ca sa il obtineti dati click pe timpul share-urului de pe pagina voastra, gen 5 second ago si copiati link-ul)

Perioada de inscriere : 18 aprilie-3 mai . Imi rezerv 2-3 zile pentru a verifica inscrierile si a anunta castigatorul printr-un post pe blog, care are 48 ore la dispozitie pentru a ma contacta, in caz contrar extrag alt castigator.
  *Castigatoarea este aleasa random
  *Concursul este valabil numai in Romania 
  *Nu accept inscriere multiple sau de pe conturi masculine
  *Doresc ca cea care castiga sa revina cu o parere despre produs.
  *Nu uitati de concursul impreuna cu I Love Cosmetics Romania unde ofer doua unturi de corp de aici.


All the best,
Anca




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu